تبلیغات
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب چیلر ، مینی چیلر و داکت اسپلیت ، یخچال و فریز، ساید بای ساید، کولر گازی، پکیج گرمایشی در تهران با تعرفه نمایندگی .
#
چیلر
-
#
تعمیر کولر گازی
-
#
تهویه
پخت کیک یک تجربه جذاب آشپزی برای بیشتر ما است، اما یک چالش بزرگ دارد! این چالش رایج، بهخصوص برای افراد تازهکار این است که کیک را بدون خرد شدن از قالب خارج کنند.
حتی آشپزهای حرفهای نیز گاهی با این مشکل مواجه میشوند. چسبیدن کیک به قالب، باعث خرد شدن آن میشود. البته با رعایت چند نکته و استفاده از تکنیکهای درست، میتوانید این مشکل را حل کنید.
در این مقاله، درباره دلایل چسبیدن کیک به قالب صحبت میکنیم و ترفندهای درآوردن کیک از قالبهای مختلف از جمله تفلون، سیلیکونی، فلزی و میانتهی را آموزش خواهیم داد.
فهرست محتوا/*/
چرا کیک به قالب میچسبد؟
قالب به درستی چرب نشده
از آرد یا کاغذ روغنی استفاده نشده
کیک کامل نپخته
کیک هنوز خنک نشده
کیفیت قالب پایین است
درآوردن کیک از قالبهای مختلف
درآوردن کیک از قالب تفلون
روش جداسازی کیک از قالب سیلیکونی
جدا کردن کیک از قالب فلزی
قالب میانتهی
/*/
/*/
آرد گندم کامل خوشه فارس - 1 کیلوگرم
/*/
66,000 /*/
تومان
/*/
/*/
/*/
/*/
آرد سمولینا خوشه فارس -1 کیلوگرم
/*/
73,500 /*/
تومان
/*/
/*/
/*/
خرید آرد از سوپر مارکت دیجیکالا/*/
مشاهده همه
/*/
/*/
/*/
چرا کیک به قالب میچسبد؟
کابوس بیشتر افرادی که کیک میپزند، این است که کیک به قالب بچسبد. این موضوع دلایل مختلفی دارد و آشنایی با این موارد به شما کمک میکند تا از بروز این مشکل جلوگیری کنید. برخی از مهمترین دلایل آن را در ادامه توضیح خواهیم داد.
قالب به درستی چرب نشده
یکی از اصلیترین دلایلی که کیک به قالب میچسبد، چرب نکردن مناسب آن است.
اگر سطح داخلی قالب را بهدرستی چرب نکنید، مایه کیک به آن میچسبد و جدا کردن کیک سخت میشود. شاید تصور کنید که قالبهای نچسب نیازی به چرب کردن ندارند، اما این تصور درست نیست. زیرا با گذشت زمان، خاصیت نچسب بودن این قالبها کم میشود و بهتر است برای اطمینان، همیشه قالب را قبل از ریختن مایه کیک چرب کنید.
خواندنیها/*//*/

بهترین جنس قالب برای پخت کیک/*/
برای این کار میتوانید از کره، روغن جامد یا اسپری روغن استفاده کنید.
در قالبهای فلزی و معمولی، پس از چرب کردن، بهتر است یک لایهی محافظتی در سطح آن قرار دهید. در قالبهای سیلیکونی، تنها چرب کردن با مقدار کمی روغن کافی است.
از آرد یا کاغذ روغنی استفاده نشده
بعد از چرب کردن قالب، مقدار کمی آرد در قالب بپاشید. این کار باعث میشود که کیک به راحتی از قالب جدا شود.
همچنین در بعضی موارد استفاده از کاغذ روغنی در کف قالب میتواند احتمال چسبیدن کیک را به حداقل برساند.
/*/
قالب کیک مافین کد n112
/*/
174,800 /*/
تومان
/*/
/*/
/*/
/*/
کپسول کیک یزدی مدل بزرگ مجموعه 100 عددی
/*/
45,000 /*/
تومان
/*/
/*/
/*/
خرید قالب کیک و دسر/*/
مشاهده همه
/*/
/*/
/*/
خواندنیها/*//*/

روش درست استفاده از کاغذ روغنی در آشپزی و شیرینیپزی/*/
کیک کامل نپخته
اگر کیک را کامل نپزید، احتمال اینکه به قالب بچسبد، زیاد است. در این حالت، قسمتهای مرطوب کیک به دیوارههای قالب میچسبند و زمان بیرون آوردن، کیک خرد میشود. برای اطمینان از اینکه کیک کامل پخته، میتوانید از یک خلالدندان یا چنگال استفاده کنید.
اگر خلالدندان را در کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاید، یعنی کیک کاملاً پخته است.
خواندنیها/*//*/

نکات کلیدی برای پختن یک کیک عالی/*/
کیک هنوز خنک نشده
یکی دیگر از دلایل چسبیدن کیک این است که قبل از خنک شدن، آن را از قالب خارج کنید. کیک داغ ساختاری نرم و شکننده دارد و اگر بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، آن را از قالب جدا کنید ممکن است کمی خرد شود. بهترین روش این است که اجازه دهید کیک به مدت 10 تا 15 دقیقه کمی خنک شود و سپس آن را از قالب جدا کنید.
/*/
تل کادایف خشک شعریه نشنال - 150 گرم
/*/
46,970 /*/
تومان
/*/
/*/
/*/
/*/
تل کادایف خشک ای دو - 300 گرم
/*/
112,500 /*/
تومان
/*/
/*/
/*/
خرید پودر کیک از سوپر مارکت دیجیکالا/*/
مشاهده همه
/*/
/*/
/*/