1403\07\10 17:01:08


تمدید فراخوان سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی تا پایان مهر

فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی معاونت علمی ریاست‌جمهوری با عنوان «سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» تمدید شد.

تبلیغات
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب چیلر ، مینی چیلر و داکت اسپلیت ، یخچال و فریز، ساید بای ساید، کولر گازی، پکیج گرمایشی در تهران با تعرفه نمایندگی .
# چیلر - # تعمیر کولر گازی - # تهویه
تعمیر و نگهداری چیلر سرویس و تعمیر چیلر آبگین تهویه

دقت و حساسیت در امر تعمیر و نگهداری چیلر باعث افزایش طول عمر آن و کاهش خرابی‌ها شده و از کاهش ضریب عملکرد و افزایش مصرف برق جلوگیری می‌کند

بنیاد ملی علم ایران با همکاری ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی از پژوهشگران فعال در حوزه سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی در قالب فراخوان مشترک «سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» حمایت می‌کند. مهلت ارسال پیشنهاده برای طرح‌های پژوهشی-توسعه‌ای و پسادکتری فراخوان «سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» تا پایان ۳۰ مهر تمدید شده و برای متقاضیان رساله دکتری تا پایان روز ۲۳ دی ماه در نظر گرفته شده است.

بیشترب دانید: تشخیص تک تیراندازها و بمب‌ها از راه دور با یک فناوری جدید

در این فراخوان که در راستای شتابدهی به پژوهش‌های حوزه‌ پزشکی بازساختی و پیشبرد سیاست‌های ارتقای ظرفیت‌های انسانی و ترویجی برای شناسایی و نگهداشت نیروهای نخبه منتشر شده، از طرح‌های توسعه‌ای، طرح پسادکتری و رساله دکتری در راستای چهار اولویت موضوعی هدف فراخوان حمایت خواهد شد.

حوزه‌های اولویت‌دار

* برای طرح‌های پژوهشی-توسعه‌ای:

طرح‌های پژوهشی توسعه‌ای باید منطبق بر یکی از دو موضوع زیر و اهداف و دستاوردهای ذیل آن تعریف شوند.

* توسعه‌ درمان‌های مبتنی بر فناوری سلول و فرآورده‌های سلولی؛

* توسعه درمان‌های مبتنی بر فناوری‌های مهندسی بافت؛

* برای رساله‌های دکتری و طرح‌های پسادکتری

توسعه فناوری‌ها با پتانسیل استفاده در رویکردهای نوین سلول‌درمانی؛

توسعه فناوری‌ها با قابلیت استفاده در تولید محصولات درمانی مبتنی بر مهندسی بافت؛

توسعه زیرساخت‌های فناورانه حوزه‌ پزشکی بازساختی در مقیاس صنعتی؛

توسعه زیرساخت‌های مطالعه‌ پیش‌بالینی از جمله ارگانوئید، Organ on chip و...

.

واجدین شرایط

هر متقاضی متناسب با شرایط خود و اولویت‌های فراخوان می‌تواند در سه قالب حمایتی زیر (طرح توسعه‌ای- رساله دکتری-پسادکتری) پیشنهاده خود را تعریف و ارسال کند. متقاضیان نمی‌توانند هم‌زمان دو پیشنهاده برای هر قالب حمایتی ارسال کنند.

* پژوهش‌های توسعه‌ای:  مجری اصلی طرح‌ در این فراخوان حتماً باید یک نفر و عضو هیات‌علمی دانشگاه باشد.

* طرح‌های پسادکتری:  مسئول طرح در دوره‌ پسادکتری باید حتماً عضو هیات‌علمی دانشگاه یا مراکز پژوهشی-تحقیقاتی کشور و دارای مرتبه‌ علمی حداقل دانشیار در رشته‌ مرتبط با پروپوزال ارائه شده باشد. چنانچه مسئول طرح پسادکتری واجد رتبه‌ استادی باشد، می‌تواند یک طرح پسادکتری فعال در بنیاد ملی علم ایران داشته‌ باشد و همزمان برای فراخوان انقلاب زیستی هم یک طرح پسادکتری ارسال کند، اما چنانچه مسئول طرح پسادکتری واجد مرتبه‌ دانشیاری باشد، در صورتی که یک طرح پسادکتری فعال در بنیاد ملی علم ایران داشته‌باشد، نمی‌تواند طرح پسادکتری دیگری برای فراخوان انقلاب زیستی ارسال کند.

در زمان ثبت تقاضای پژوهشی نباید بیشتر از پنج سال از زمان فراغت از تحصیل پژوهشگر پسادکتری گذشته باشد. پژوهشگر حداقل سه مقاله JCR از ۳ تا ۵ سال پس از دفاع رساله دکتری در سه سال منتهی به ثبت درخواست و یا حداقل ۲ مقاله JCR تا دو سال پس از دفاع رساله دکتری در سه سال منتهی به ثبت درخواست داشته ‌باشد. 

* رساله‌های دکتری:  دانشجوی دکتری آزمون جامع خود را با موفقیت گذرانده باشد. از تاریخ دفاع از موضوع رساله دکتری تا ثبت پیشنهاده‌ تحقیقاتی در سایت بیشتر از یک سال و از زمان شروع دوره دکتری دانشجو، بیشتر از سه سال تحصیلی نگذشته باشد. استاد راهنما در زمان ارسال پیشنهاده می‌تواند حداکثر یک طرح دکتری خاتمه نیافته در بنیاد ملی علم ایران داشته‌باشد.

 لازم به ذکر است که پژوهشگر باید نسخه نهایی از پیشنهاده را که در دانشگاه تصویب شده، برای فراخوان ارسال کند.

سقف مبلغ حمایت

از طرح‌های توسعه‌ای منتخب (دو تا هشت طرح) که دقیقاً در چارچوب موضوعی چهار RFP اعلام شده‌باشند، تا سقف ۳ میلیارد تومان حمایت خواهد شد.

در این فراخوان برای حمایت از طرح‌های پسادکتری (تا پنج طرح) مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به‌عنوان کمک به پژوهشگر و ۲۵ میلیون تومان به‌عنوان کمک به استاد مسئول طرح، پرداخت خواهد شد. همچنین تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان به‌عنوان گرنت اجرای طرح به استاد میزبان جهت تأمین مواد آزمایشگاهی پرداخت خواهد شد.

در این فراخوان برای حمایت از رساله‌های دانشجویان دکتری (تا پانزده طرح) با موضوع سلول‌درمانی، مبلغ ۱۳۵ میلیون تومان کمک به دانشجو و تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان برای تأمین ملزومات پژوهش به استاد راهنما پرداخت خواهد شد.

شیوه ثبت نام و ارسال درخواست

پژوهشگران جهت ثبت‌نام می‌توانند به سامانه کایپر مراجعه و از طریق بخش متقاضیان/ پژوهشگران اقدام نکند. درصورتی‌که در این سامانه پروفایل مشخصات فردی ندارند، ابتدا ثبت‌نام کرده و سپس به‌وسیله نام کاربری (Email) و رمز عبور اعطا شده وارد سامانه شوند. پس از ورود در بخش ارسال طرح جدید می‌توانند از کارتابل کارگروه فراخوان ویژه علوم و معارف دینی اقدام به ارسال طرح کنند. 

به نقل از بنیاد ملی علم، پژوهشگران جهت طرح سؤالات و ابهامات خود در خصوص فرایند ارسال طرح و شرایط فراخوان می‌توانند با علی ناظریان، کارشناس بنیاد علم ایران (سؤالات ترجیحاً از طریق سامانه کایپر قسمت ثبت تیکت خطاب به (مدیریت ارتباط با جامعه وصنعت) یا از طریق ایمیل: industry@insf.org) ارسال شود و در خصوص سؤالات تخصصی در مورد محتوای علمی فراخوان با مجتبی طاهری، نماینده ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی (از طریق ایمیل MTbiotechnology@gmail.com) تماس بگیرند.

.

.


بازنشر از : منبع: ایسنا

خبرهای مرتبط با