1402\01\22 13:00:19


مردم در حاشیه رودخانه‌های البرز اتراق نکنند

کرج- مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز گفت: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر کاهش شدید دما، باد شدید، بارش باران و تگرگ در این استان، هموطنان از اتراق کردن در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

تبلیغات
کارشناسی خودرو و تشخیص رنگ
کارشناسی خودرو و تشخیص رنگ
کارشناسی خودرو کارن، تشخیص رنگ شدگی، بررسی فنی و آپشن خودرو در کرج و حومه
# تصادف - # کرج - # آپشن خودرو

محمد باقر خلفی اظهار کرد: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر کاهش شدید دما، باد شدید، بارش باران و تگرگ در این استان، هموطنان از اتراق کردن در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

وی بیان کرد: با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بربارش تندری، از هرگونه تردد و توقف در جاده‌های کوهستانی نیز پرهیز شود چرا که احتمال طغیان رودخانه‌ها به ویژه در جاده کرج - چالوس و طالقان وجود دارد. مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز گفت: اکنون تیم‌های امدادی در مناطق مختلف استان بویژه مناطق کوهستانی به صورت آماده‌باش هستند. وی بیان کرد: در چنین شرایطی مسافران از سفرهای غیرضروری خودداری و از هرگونه طبیعت گردی با توجه به شرایط ناپایدار جوی پرهیز کنند.

خلفی افزود: تیم‌های امداد و نجات، کوهستان و سیلاب برای هرگونه حوادث احتمالی و کمک به آسیب دیدگان در پایگاه‌های امدادی آماده خدمات رسانی هستند. مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز بیان داشت: اکنون ۱۶ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار بین شهری و مراکز شعب استان به صورت شبانه روزی فعالیت دارند. وی ضمن درخواست از رانندگان برای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از هرگونه شتاب زدگی به ویژه در مسیرهای کوهستانی گفت: مسافران در صورت نیاز امداد جاده‌ای با سامانه ۱۱۲ هلال احمر تماس حاصل نمایند..

.


بازنشر از : مهر

محمدباقر خلفی

سیل

هلال احمر البرز

خبرهای مرتبط با