1401\05\23 07:10:47


آنچه در مورد نقرس زانو باید بدانید

آنچه در مورد نقرس زانو باید بدانید مجموعه: بیماری ها و راه درمان علایم نقرس زانو علل، علایم و درمان نقرس زانو اسید اوریک بیش از حد در خون باعث نقرس می شود. اسید اوریک از دو جا می آید، یکی توسط بدن و از رژیم غذایی شما تولید می شود

تبلیغات
نمایندگی بوتان
نمایندگی بوتان
نمایندگی حاتمی زمانی ، نمایندگی بوتان اندیشه و نمایندگی بوتان پردیس فروش آبگرمکن دیواری بوتان ، پکیج شوفاژ دیواری ، حوله خشک کن و رادیاتور پنلی و آلومینیومی بوتان
# رادیاتور - # حوله - # آبگرمکن

آنچه در مورد نقرس زانو باید بدانید مجموعه: بیماری ها و راه درمان علایم نقرس زانو   علل، علایم و درمان نقرس زانو  اسید اوریک بیش از حد در خون باعث نقرس می شود.

اسید اوریک از دو جا می آید، یکی توسط بدن و از رژیم غذایی شما تولید می شود. بدون اخطار و بنا به دلایلی در نیمه های شب نقرس بروز می کند. این یک درد شدید در مفصل است، اغلب در انگشت شست پا، اما گاهی اوقات مفاصل دیگر از جمله زانو، مچ پا، آرنج، شست یا انگشتان دست است. نقرس یک نوع رایج آرتریت التهابی است که باعث تورم، درد و سفتی ناگهانی و شدید در مفصل می شود. معمولاً در مفصل شست پا رخ می دهد.

با این حال، اغلب زانو را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. بیش از 100 نوع مختلف آرتریت و سایر شرایط مرتبط وجود دارد که باعث درد یا بیماری مفاصل می شود.   در این مقاله علائم نقرس در زانو، عوامل ایجاد کننده نقرس، نحوه تشخیص ، درمان، نحوه پیشگیری از آن و ... مورد بحث قرار می گیرد.   علائم نقرس در زانو نقرس زانو باعث التهاب در داخل و اطراف مفصل زانو می شود. همچنین می تواند منجر به التهاب در بورس پیش کشکک در جلوی کاسه زانو شود. بورس ها کیسه های نازک، لغزنده و پر از مایع در بدن هستند که به عنوان بالشتک بین بافت های نرم و استخوان ها عمل می کنند. علائم نقرس در زانو عبارتند از : - تورم در زانو و اطراف آن - دردی که اغلب ناگهانی و شدید است و استفاده از زانو را محدود می کند. - تغییر رنگ پوست یا براق شدن پوست اطراف زانو - احساس گرما در داخل یا اطراف زانو - حساسیت تا حدی که مفصل نتواند لمس، وزن یا فشار را تحمل کند. - خارش، پوسته پوسته شدن و لایه برداری پوست به عنوان کاهش التهاب علائم نقرس معمولاً می آیند و می روند و در طول شعله ور شدن که معمولاً 3 تا 10 روز طول می کشد بدتر می شوند.   پس از اولین تشدید نقرس، ممکن است ماه ها یا سال ها طول بکشد تا فرد نقرس دیگری را تجربه کند.

با این حال، بدون درمان پیشگیرانه، بسیاری از افراد در عرض 2 سال مجدداً شعله ور می شوند. با گذشت زمان، شعله ور شدن نقرس ممکن است بیش از یک مفصل را در یک زمان تحت تاثیر قرار دهد و شدیدتر و مکرر شود.   نقرس زمانی اتفاق می افتد که سطح اسید اوریک در جریان خون بیش از حد بالا می رود. اگر سطح اسید اوریک برای مدت طولانی بیش از حد بالا باشد، توده‌هایی به نام توفی ممکن است در مفاصل یا بافت‌های نرم اطراف ایجاد شوند. توفی ها رسوبات سفید و گچی هستند که توده های قابل مشاهده ای روی پوست ایجاد می کنند.   در بیشتر موارد، درمان مناسب می تواند از مزمن شدن نقرس جلوگیری کند. به طور معمول چندین سال طول می کشد تا نقرس مزمن ایجاد شود. این بیماری می تواند باعث تغییر شکل، درد مداوم و آسیب دائمی مفصل یا بافت نرم شود.   علل بروز نقرس زانو   علل نقرس در زانو سطح بالای اسید اوریک در خون می تواند باعث نقرس شود. بدن حدود 66 درصد اسید اوریک را به طور طبیعی تولید می کند.

اسید اوریک همچنین زمانی تشکیل می شود که بدن پورین ها را پردازش می کند که ترکیبات آلی هستند که در برخی از غذاهای غنی از پروتئین یافت می شوند.   کلیه ها معمولاً با فیلتر کردن اسید اوریک از خون به کنترل سطح اسید اوریک کمک می کنند. اسید اوریک به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند که برای بدن در سطوح سالم مفید است. با این حال، هنگامی که مقدار زیادی از آن در جریان خون وجود داشته باشد، می تواند منجر به هیپراوریسمی شود.   اگر کلیه ها اسید اوریک را به درستی فیلتر نکنند یا بدن بیش از حد آن را تولید کند، ممکن است رخ دهد. هنگامی که فردی دچار هیپراوریسمی می شود، اسید اوریک اضافی ممکن است جریان خون را ترک کند و کریستال های میکروسکوپی اسید اوریک را در بافت های نرم یا مفاصل تشکیل دهد. این کریستال ها ممکن است در اطراف یا در مفاصل ایجاد شوند زیرا درجه حرارت در این مناطق پایین تر است.   سیستم ایمنی کریستال های اسید اوریک را به عنوان ذرات خارجی می شناسد و باعث ایجاد التهاب می شود که شبیه به عفونت ناشی از عفونت است. با این حال، همه افراد با سطح اسید اوریک بالا به نقرس مبتلا نمی شوند.

حدود 66 درصد از افراد مبتلا به هیپراوریسمی این بیماری را تجربه نمی کنند.   عوامل خطر به نظر می رسد عوامل متعددی احتمال ابتلا به نقرس را افزایش می دهند، از جمله : سن و جنس: مردان سه برابر بیشتر از زنان در معرض ابتلا به نقرس هستند. مردان نیز معمولاً بین سنین 30 تا 45 سالگی به نقرس مبتلا می‌شوند، در حالی که زنان پس از یائسگی ، در حدود سنین 55 تا 70 سالگی، به آن مبتلا می‌شوند.   برخی شرایط پزشکی: برخی بیماری ها می توانند خطر ابتلا به نقرس را در افراد افزایش دهند، مانند : - دیابت و سندرم متابولیک - بیماری کلیوی - فشار خون بالا و کلسترول بالا - چاقی - برخی از اشکال کم خونی   عوامل سبک زندگی: مصرف بیش از حد الکل می تواند در ایجاد نقرس نقش داشته باشد، همانطور که رژیم های غذایی غنی از غذاهای حاوی پورین و قند می تواند.   داروها: برخی داروها می توانند خطر ابتلا به نقرس را افزایش دهند، از جمله : - آسپرین - سیکلوسپورین ، که پزشکان برای درمان بیماری های خود ایمنی استفاده می کنند. - دیورتیک ها و بتا بلوکرها - نیاسین ، که پزشکان از آن برای بهبود کلسترول بالا استفاده می کنند - داروهای شیمی درمانی خاص برای درمان سرطان یا شرایط خودایمنی   سابقه خانوادگی: افرادی که سابقه خانوادگی نقرس دارند بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.   تشخیص نقرس زانو   تشخیص نقرس زانو یک پزشک متخصص در آرتریت، به نام روماتولوژیست، نقرس را تشخیص داده و به فرد در درمان این بیماری کمک می کند. برای تشخیص نقرس زانو، روماتولوژیست زانو و اطراف آن را معاینه فیزیکی می کند. آنها همچنین سوالاتی در مورد علائم، رژیم غذایی و عادات سبک زندگی و همچنین سابقه پزشکی شخصی و خانوادگی او خواهند پرسید.   سپس پزشک از برخی آزمایشات تشخیصی برای کمک به تأیید اینکه آیا فرد مبتلا به نقرس است یا بیماری دیگری استفاده می کند.

اینها ممکن است شامل موارد زیر باشد: - آزمایش خون برای اندازه گیری سطح اسید اوریک در حین و بین شعله ور شدن - تجزیه و تحلیل مایع سینوویال ، که طی آن پزشکان مقدار کمی مایع از داخل مفصل را برای گلبول های سفید غیر طبیعی، علائم عفونت و کریستال های اسید اوریک بررسی می کنند. - اشعه ایکس برای رد سایر شرایط مفصلی و بررسی و ارزیابی آسیب مفصل اسکن اولتراسوند برای بررسی وجود کریستال های اسید اوریک   درمان و پیشگیری نقرس زانو  در طول تشدید نقرس، درمان بر کاهش درد از طریق موارد زیر تمرکز دارد: مصرف داروهای ضدالتهاب یا مسکن بدون نسخه مانند ناپروکسن و ایبوپروفن مصرف داروهای تجویزی، مانند داروی ضدالتهابی غیراستروئیدی فوق العاده قوی ایندومتاسین، کورتیکواستروئیدها یا کلشی سین، به محض شروع علائم قرار دادن کیسه های یخ پیچیده شده در حوله یا پارچه روی زانو به مدت 20 دقیقه هر بار چند بار در روز بالا بردن مکرر زانو بالای قلب تا حد امکان به زانوی نهفته استراحت دهید. هیدراته ماندن کاهش یا مدیریت استرس هنگام انجام کارهای روزانه از دیگران کمک بخواهید. همچنین ممکن است پزشک استفاده از داروهای تجویزی مانند آلوپورینول، فبوکسوستات، پروبنسید یا پگلوتیکاز را برای کاهش سطح اسید اوریک و کاهش خطر شعله‌ور شدن بیشتر توصیه کند.   درمان نقرس زانو   غذاهایی که باید مصرف آنها را محدود یا اجتناب کرد قطع یا محدود کردن غذاهای حاوی پورین ممکن است به کاهش بیشتر میزان اسید اوریک در جریان خون و خطر ابتلا به نقرس یا تجربه عود نقرس در آینده کمک کند.   برخی از غذاهای غنی از پورین عبارتند از : الکل ، به ویژه آبجو  برخی از گوشت ها مانند بوقلمون ، بیکن، گوشت گوساله، جگر، آهو برخی از انواع ماهی و غذاهای دریایی مانند شاه ماهی، ماهی قزل آلا، گوش ماهی، ماهی کاد ، صدف، آنچوی، ساردین و شاه ماهی   غذاهایی که پورین متوسطی دارند عبارتند از: گوشت گاو مرغ اردک خرچنگ میگو خرچنگ صدف سایر عادات سبک زندگی   اتخاذ سایر عادات سبک زندگی نیز می تواند به کاهش خطر تشدید نقرس کمک کند. این شامل: رسیدن یا حفظ وزن متوسط ورزش منظم، تمرکز بر تمرینات کم تاثیر هیدراته ماندن اجتناب از شربت ذرت با فروکتوز بالا و قند میوه طبیعی بیش از حد مصرف مکمل های ویتامین C   اجتناب از رژیم های غذایی افراطی، به ویژه رژیم های کم کربوهیدرات و پر پروتئین خوردن یک رژیم غذایی سالم که خطر ابتلا به دیابت، فشار خون بالا و چاقی را کاهش می دهد، مانند رژیمی که حاوی مقدار زیادی میوه، سبزیجات، آجیل و پروتئین های گیاهی باشد. افراد مبتلا به آسیب مفاصل یا توفوس ناشی از نقرس ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند.   چه زمانی با پزشک تماس بگیرید افرادی که علائمی را تجربه می کنند که فکر می کنند ممکن است به دلیل نقرس باشد، باید از یک دکتر راهنمایی بگیرند. نقرس به مرور زمان پیشرفت کرده و بدتر می شود. با این حال، درمان زودهنگام اغلب می تواند به کنترل نقرس و کاهش خطر عوارض شدید مانند آسیب مفاصل کمک کند. افراد مبتلا به نقرس نیز ممکن است دچار عفونت شوند که باید در اسرع وقت آن را درمان کنند.

کسانی که دیابت دارند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت های نقرس هستند. اگر علائم عفونت همزمان با علائم نقرس رخ دهد، فرد باید به دنبال مراقبت های پزشکی اورژانسی باشد.   سلامت     { . .


بازنشر از : بیتوته

خبرهای مرتبط با