1401\05\23 07:13:49
اعتیاد به شربت اپیوم + عوارض و راههای ترک
اعتیاد به شربت اپیوم + عوارض و راههای ترک مجموعه: ایدز و انواع اعتیاد اپیوم برای از بین بردن اسهال تجویز می شود همه چیز درباره شربت تریاک اپیوم اپیوم، یک شربت دارویی است که پزشکان آن را برای از بین بردن اسهال تجویز می کنند. شربت اپیوم دارای آلکالوئید های گوناگون است که می توانند درد را تسکین داده و باعث از بین رفتن اسهال شوند
اعتیاد به شربت اپیوم + عوارض و راههای ترک مجموعه: ایدز و انواع اعتیاد اپیوم برای از بین بردن اسهال تجویز می شود همه چیز درباره شربت تریاک اپیوم اپیوم، یک شربت دارویی است که پزشکان آن را برای از بین بردن اسهال تجویز می کنند.
شربت اپیوم دارای آلکالوئید های گوناگون است که می توانند درد را تسکین داده و باعث از بین رفتن اسهال شوند. آلکالوئید های موجود در شربت اپیوم می توانند اعتیاد آور نیز باشند. برخی از افراد به شربت اپیوم اعتیاد دارند.
اگر می خواهید در مورد ایپوم و اعتیاد به آن بیشتر بدانید، در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید. شربت اپیوم چیست؟ مصرف زیاد شربت اپیوم اعتیاد آور است شربت اپیوم، یکی از داروهایی است که به عنوان مسکن مصرف می شود. شربت اپیوم به دلیل داشتن آلکالوئید های گوناگون، می توانند درد را تسکین بخشد و به تحمل درد های شدید کمک کند. مصرف شربت اپیوم برای بزرگسالانی که دچار اسهال شده اند نیز توصیه می شود و می تواند اسهال را از بین ببرد. آلکالوئید ها، مهم ترین موادی هستند که در اپیوم یافت می شوند.
آلکالوئید ها، در واقع نوعی از ترکیب های گیاهی هستند که در شیره گیاه وجود دارند. این ترکیب ها، از گیاه در برابر عوامل خارجی و گیاه خواران محافظت می کند. هنگامی که سطح گیاه خراش بر می دارد، شیره گیاه از خراش خارج می شود و آلکالوئید های موجود در آن، از خورده شدن گیاه توسط گیاه خواران جلوگیری می کند. آلکالوئید ها، ترکیب هایی هستند که در صورت وارد شدن به بدن انسان، باعث اعتیاد می شوند.
اپیوم، با دارا بودن آلکالوئید هایی نظیر کدئین، تریاک و... می تواند اعتیاد آور باشد. به این دلیل است که مصرف بیش از اندازه شربت اپیوم توسط پزشکان توصیه نمی شود. برخی از افراد، با مصرف بیش از حد شربت اپیوم، به آن اعتیاد پیدا می کنند و نمی توانند مصرف آن را کنار بگذارند.
شربت اپیوم، با دارا بودن آلکالوئید های تریاک و مورفین، می تواند بسیار اعتیاد آور باشد. تأثیر آلکالوئیدهای اپیوم بر روی مغز مصرف بیش از حد اپیوم باعث اوردوز می شود همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم، آلکالوئید های موجود در اپیوم، اعتیاد آور هستند و فرد با مصرف بیش از حد اپیوم، معتاد خواهد شد. بسیاری از افراد جامعه نمی دانند که اعتیاد چگونه ایجاد می شود و برای چه یک فرد ماده اعتیاد آور را مکررا مصرف می کند. پس از اینکه آلکالوئید ها وارد دستگاه گوارش بدن شدند، به سرعت در روده های انسان جذب می شوند. آلکالوئید ها به مغز می رسند و باعث ایجاد تغییراتی در سلول های مغز می شوند.
مصرف شربت اپیوم، می تواند باعث ورود آلکالوئید ها به سلول های عصبی مغز و ترشح ناقل های عصبی آرام کننده شود. در نتیجه، درد کاهش خواهد یافت. اما مصرف بیش از اندازه شربت اپیوم، می تواند باعث ایجاد اعتیاد شود. هنگامی که آلکالوئید ها وارد سلول های عصبی مغز می شوند، باعث آزاد شدن ناقل های عصبی مختلف می شوند.
ناقل های عصبی، مولکول هایی هستند که توسط سلول های عصبی ساخته می شوند و در انتقال و نوع انتقال پیام های عصبی نقش دارند. بعضی از ناقل های عصبی آزاد شده به وسیله آلکالوئید ها، مانند دوپامین، باعث ایجاد حس سر خوشی در فرد می شوند. در نتیجه، پس از اینکه اثر اپیوم از بین رفت، فرد می خواهد که دوباره حس سر خوشی ایجاد شده از اپیوم را تجربه کند. در نتیجه دوباره آن را مصرف می کند.
با هر بار مصرف شربت اپیوم، اعتیاد فرد به آن شدید تر می شود، به طوری که در موارد شدید تر، فرد باید مقدار زیادی شربت اپیوم بنوشد تا به حس سر خوشی کافی برسد. اعتیاد به شربت اپیوم، یک نمونه از اعتیاد است که در جوامع امروزی در حال گسترش است و بسیاری از افراد را زمین گیر می کند. عوارض مصرف شربت اپیوم یبوست مزمن یکی از عوارض مصرف اپیوم است مصرف شربت اپیوم، می تواند با عوارضی همراه باشد و باید تنها به اندازه ای که پزشک مشخص کرده است مصرف شود. در ادامه ی مطلب، به معرفی برخی از عوارض مصرف شربت اپیوم خواهیم پرداخت. یبوست همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم، شربت ایپوم برای رفع اسهال استفاده می شود و باعث جامد شدن مدفوع می شود. در نتیجه، می توان انتظار داشت که مصرف بیش از اندازه شربت اپیوم، می تواند باعث ایجاد یبوست شود. افرادی که به پیپوم اعتیاد دارند، از یبوست های مکرر رنج می برند. احساس خارش در بدن یکی از نشانه های اعتیاد به شربت ایپوم، خارش بدن است.
آلکالوئید های موجود در ایپوم، باعث تحریک سلول های عصبی گیرنده در سطح پوست می شوند. در نتیجه، این گیرنده ها پیام های عصبی زیادی را به مغز می فرستند و فرد مصرف کننده احساس خارش می کند. در صورتی که فرد، بیش از اندازه شربت اپیوم مصرف کند، احساس خارش بسیار شدید تر می شود. اوردوز همانطور که کمی قبل تر به آن اشاره شد، شربت اپیوم شامل آلکالوئید هایی مانند تریاک، مورفین و کدئین است.
در نتیجه، مصرف بیش از اندازه آن، ممکن است باعث اوردوز فرد مصرف کننده شود. در نتیجه، بدون نسخه و دستور پزشک از مصرف شربت اپیوم خودداری کنید. خشک شدن دهان یکی دیگر از عوارض مصرف شربت اپیوم، خشک شدن دهان است. افرادی که شربت اپیوم را به مقدار زیاد مصرف می کنند، دچار خشکی دهان می شوند.
خشکی دهان، می تواند یکی از نشانه های اعتیاد به شربت اپیوم باشد. ترک شربت اپیوم افرادی که دچار اعتیار به شربت اپیوم می شوند، نمی توانند به سادگی مصرف آن را کنار بگذارند. نکته قابل توجه این است که برخی از افراد برای ترک مصرف مورفین و یا تریاک، از شربت اپیوم استفاده می کنند که از دوز های کمتر این آلکالوئید ها برخوردار است، اما نمی دانند که ممکن است با مصرف شربت اپیوم، ممکن است به همین شربت اعتیاد پیدا کنند و در واقع، یک ماده را جایگزین یک ماده دیگر کرده اند. بهترین راه برای ترک اپیوم، مراجعه به مراکز معتبر ترک اعتیاد است. در این مراکز، با تجویز دارو های مربوطه، برگزاری جلسات روان شناسی، هیپنوتیزم و...
برای ترک اعتیاد افراد مراجعه کننده استفاده می شود. برخی از افراد گمان می کنند که با کنار گذاشتن ناگهانی شربت اپیوم، می توان بدون هیچ مشکلی آن را ترک کرد. این افراد نمی دانند که ترک کردن یک ماده تنها با مصرف نکردن آن، می تواند بسیار سخت تر از چیزی که فکرش را می کنند باشد. از سوی دیگر، ترک ناگهانی شربت اپیوم، نه تنها اوضاع را بهتر نخواهد کرد، بلکه باعث ایجاد آسیب های جسمی و روحی می شود. بیشتر روش های ناگهانی ترک اعتیاد، باعث ایجاد آسیب های روحی و جسمی می شوند، به گونه ای که فرد برای تسکین این آسیب های جدید، مجبور است که دوباره به مصرف ماده مخدر روی بیاورد.
افرادی که می خواهند شربت اپیوم را ترک کنند، باید با مشاوران متخصص در زمینه اعتیاد مشورت کنند و بهترین روش های موجود را امتحان کنند. جمع بندی مطالب و سخن پایانی مصرف هر ماده ای، حتی اگر به عنوان دارو نیز شناخته شده باشد، می تواند باعث اعتیاد شود. شربت اپیوم، یک نمونه از این مواد است که هم به عنوان دارو به کار می رود، و هم می تواند برخی از افراد را به دام اعتیاد بکشاند. در نتیجه، افراد باید هنگام مصرف این دسته از مواد، با پزشک خود مشورت کرده باشند و با تأیید پزشک شربت اپیوم را تهیه کنند و از مصرف خودسرانه آن خودداری کنند.
بسیاری از افرادی که به شربت اپیوم اعتیاد پیدا کرده اند، آن را به صورت خودسرانه و بدون تجویز پزشک مصرف کرده اند. گرداوری: بخش سلامت . .
بازنشر از : بیتوته