1401\05\23 07:11:56
خواص دارویی و مضرات عرق کیالک + روش تهیه عرق گیاه کیالک
خواص دارویی و مضرات عرق کیالک + روش تهیه عرق گیاه کیالک مجموعه: داروهای گیاهی و طب سنتی عرق کیالک غلظت و خواص درمانی بیشتری نسبت به دمنوش آن دارد عرق گیاهی کیالک و خواص درمانی آن در طب سنتییکی از داروهای پرکاربرد طب سنتی برای درمان مشکلات گوارشی، بهبود عملکرد قلب و درمان فشار خون بالا عرق کیالک است. گیاه کیالک از خانواده گل سرخیان است و در مناطق جنگلی و کوهستانی به وفور یافت می شود
خواص دارویی و مضرات عرق کیالک + روش تهیه عرق گیاه کیالک مجموعه: داروهای گیاهی و طب سنتی عرق کیالک غلظت و خواص درمانی بیشتری نسبت به دمنوش آن دارد عرق گیاهی کیالک و خواص درمانی آن در طب سنتی یکی از داروهای پرکاربرد طب سنتی برای درمان مشکلات گوارشی، بهبود عملکرد قلب و درمان فشار خون بالا عرق کیالک است.
گیاه کیالک از خانواده گل سرخیان است و در مناطق جنگلی و کوهستانی به وفور یافت می شود. عرق گیاه کیالک از غلظت و خواص درمانی گسترده ای برخوردار است. از سری خواص درمانی عرق کیالک می توان به تقویت معده، قلب، روده و درمان اگزما اشاره کرد. گیاه دارویی کیالک عرق کیالک سرشار از مواد معدنی مفید برای بدن است یکی از داروهای قدرتمند در طب سنتی، گیاه کیالک است.
این گیاه دارویی به موجب برخورداری از آنتی اکسیدان های فعال در تقویت دیواره های عروق خونی ، درمان نارسایی های قلبی، تقویت سیستم ایمنی و فشار خون بالا نقش بسزایی ایفا می کند. گیاه کیالک از خانواده گل سرخیان است که در مناطق جنگلی آفتابی و در دامنه های کوه ها پتانسیل رشد دارد. این گیاه با عناوین مختلفی نظیر قوچاک، سیسته، مارکه، شال ولیک، خفجه، سرخ ولیک، کمار، سیاه ولیک و قراقلیه شناخته می شود. در گل، برگ و میوه های کیالک خواص دارویی گسترده ای نهفته است. میوه گیاه کیالک با عنوان زالزالک گوشتی شناخته می شود و حاوی ویتامین C، مجموعه ویتامین های گروه B، اسانس روغنی، تانن ها، پکتین و اسید های الی می باشد. ارتفاع گیاه کیالک معادل 5 متر تخمین زده شده است.
این گیاه با طبعی سرد و خشک دارای گل هایی به رنگ سفید است. خاستگاه گیاه دارویی کیالک به مناطق معتدل نیکره شمالی در آسیا، آمریکای شمالی، آفریقای شمالی و اروپا اختصاص دارد. جالب است بدانید عرق کیالک در مقایسه با دمنوش کیالک از غلظت و خواص درمانی بیشتری برخوردار است. عرق کیالک سرشار از مواد معدنی مفید برای بدن اعم از آهن، کلسیم، فسفر، فیبر، کربوهیدرات است. از سری ویتامین های موجود در عرق گیاه کیالک می توان به ویتامین های گروه B (نیاسین و ریبوفلاوین)، ویتامین E، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین K اشاره کرد. ارزش غذایی گیاه کیالک عناصر سازنده 100 گرم گیاه کیالک شامل موارد ذیل است: آب: 78.00 گرم کالری: 77 کیلوکالری کربوهیدرات: 18.00 گرم فیبر : 2.15 گرم چربی: 0.26 گرم قند: 0.00 گرم پروتئین: 0.00 گرم کلسترول: 0.00 گرم خواص دارویی عرق کیالک • کاهش وزن • موثر در درمان ناراحتی های گوارشی • تنظیم عملکرد انسولین در بدن • تنظیم کننده فشار خون و ضربان قلب • کاهش دهنده غلظت خون • تقویت کننده قلب • ملین و ادرار آور • موثر در درمان اسهال خونی • موثر در درمان تورم روده • تقویت کننده معده • موثر در درمان روماتیسم، ناراحتی های گوش • پیشگیری از تصلب شرائین • رفع کننده بی خوابی • کاهش دهنده صفرا ی بدن • ارتقا دهنده کیفیت و ازدیاد کننده شیر مادر • موثر در درمان اگزما • رفع کننده انسداد عروق • اشتها اور به موجب برخورداری از ویتامین A • کاهش دامنه استرس و اضطراب مهم ترین خواص دارویی عرق کیالک بهبود عملکرد قلب خواص دارویی عرق کیالک یکی از روش های حل مشکلات قلبی در رده خفیف، بهره گیری از عرق کیالک است. عرق کیالک با افزایش گردش خون در عموم بدن به ویژه قلب و اکسیژن رسانی به ارگان های مختلف زمینه ی افزایش انقباض عضلات قلب و تسکین درد های آنژینی را فراهم می کند. درد های آنژینی به درد هایی اطلاق می شود که ناشی از عدم خون رسانی حاوی اکسیژن به قلب شکل می گیرد و با احساس درد در ناحیه قفسه سینه همراه است. عرق کیالک حاوی آنتی اکسیدان های قوی نظیر فلاوونوئید ها، آنتوسیانیدین ها و پروآنتوسیانیدین ها است.
این نوع آنتی اکسیدان با افزایش جریان پذیری خون به سمت قلب، در پیشگیری از شکل گیری کرونر قلبی نقش دارد. شایان توجه است تحقیقات حاکی از آن دارند که افراد مصرف کننده عرق کیالک، نسبت به افراد معمولی کمتر در معرض ابتلا به سکته قلبی قرار دارند. علاوه بر این، عروق خونی در حفظ سلامت بدن نقش حائز اهمیتی دارند. بی شک با افزایش کلسترول بد خون با عنوان LDL زمینه برای انسداد عروق مهیا می گردد. بدین ترتیب عرق کیالک گزینه مناسبی برای تنظیم سطح تری گلیسیرید در بدن و کاهش کلسترول بد به شمار می رود. کنترل کننده دیابت عرق کیالک منبع غنی آنتی اکسیدان به شمار می رود. این گیاه به موجب برخورداری از آنتی اکسیدان روند عملکرد انسولین در بدن را تنظیم می سازد و در کنترل دیابت کمک شایانی می کند. درمان کننده ناراحتی های گوارشی به طور کلی ناراحتی های گوارشی شامل اسهال به ویژه اسهال خونی می شود.
گیاه دارویی زالزالک به موجب برخورداری از ماده تانن در درمان مشکلات گوارشی مفید واقع است. در واقع تانن با خاصیت قابض قادر است در پیشگیری از اسهال موثر عمل کند. نقش عرق کیالک در کاهش وزن خاصیت چربی سوزی عرق کیالک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این عرق در تسریع روند چربی سوزی نقش دارد و می تواند کالری های اضافی بدن را با افزایش متابولیسم بدن رفع نماید. بدین ترتیب عرق کیالک در کاهش وزن نقش دارد. بی شک دسترسی به یک وزن ایده آل مستلزم پیروی از رژیم غذایی مناسب به همراه مصرف عرق کیالک است.
لذا در صورتی که قصد دارد با حفظ سلامتی در راستای کاهش وزن اقدام نمایید، می توانید از عرق کیالک بهره مند شوید. روش تهیه عرق گیاه کیالک نحوه تهیه عرق گیاه کیالک به طور کلی خواص درمانی گیاه کیالک به دو طریق خوراکی و موضعی قابل استفاده است. درمانگران طب سنتی بر این باور هستند در خصوص تهیه عرق کیالک می بایست مقداری از گیاه را در آب جوشانده قرار دهید و اجازه دهید به حالت تبخیر مبدل گردد. سپس به وسیله سیستم خنک کننده بخارات را به مایع تبدیل نمایید. مایع حاصل از تقطیر آب با عنوان عرق گیاه کیالک شناخته می شود. در خصوص تاثیرگذاری بهتر عرق کیالک می توان این عرق گیاهی را به میزان مساوی با عرق شاتره مخلوط کرد. شما می توانید به صورت روزانه عرق کیالک را به اندازه یک لیوان، قبل یا بعد از غذا استفاده کنید. همچنین می توان از برگ، دانه و گل های زالزالک خشک، چای تهیه کرد. عوارض مصرف زیاد عرق کیالک بی شک زیاده روی در مصرف عرق کیالک با عوارض و ضررهایی برای بدن همراه است.
متداول ترین عوارض عرق کیالک شامل التهابات پوستی، مشکلات معده، روده، خستگی، حالت تهوع، خواب آلودگی و تب می شود. بهتر است بدانید عرق کیالک قادر است در فعالیت دارو هایی شیمیایی برای درمان فشار خون بالا، آریتمی قلب، آنژین و نارسایی قلبی تداخل ایجاد کند. علاوه بر این، بهره گیری از عرق کیالک برای بانوان باردار و مادران شیر ده محدودیت دارد. جمع بندی مطالب همان طور که بیان کردیم عرق کیالک در مقایسه با گیاه خشک و معطر کیالک از خاصیت درمانی گسترده ای برخوردار است. عرق کیالک حاوی ویتامین های گروه A، B، C، D و K است. این گیاه دارویی منبع غنی مواد معدنی اعم از کلسیم، فسفر و آهن است. درمانگران طب سنتی از عرق کیالک در راستای درمان مشکلات گوارشی، بهبود عملکرد قلب، تسریع روند درمان روماتیسم، کاهش وزن، درمان اگزما و اسهال های خونی استفاده می کنند. عرق کیالک منبع غنی آنتی اکسیدان است.
انتی اکسیدان با افزایش خون رسانی به ارگان های مختلف بدن اعم از قلب در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونر، انقباض عروق مسدود خونی و تسکین درد های آنژینی موثر عمل می کند. علاوه بر این، عرق کیالیک به موجب برخورداری از تانن با خاصیت قابض در درمان بیماری ها و ناراحتی های گوارش به خصوص اسهال خونی مفید واقع است. گردآوری: بخش سلامت { . .
بازنشر از : بیتوته