1401\09\08 10:46:24
هویج پلو یک غذای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد
هویج پلو یک غذای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد.
شما میتوانید این غذا را با مرغ یا در صورت علاقه با گوشت درست کنید. رنگ و لعاب بینظیر هویج پلو سفرهی غذای شما را بسیار خوشرنگ و جذاب خواهد کرد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ قصد داریم طرز تهیه هویج پلو مجلسی را به شما آموزش دهیم که حتما باید آن را امتحان کنید.
مواد | مقدار |
هویج | ۱ کیلو |
پیاز درشت | ۱ عدد |
سینهی مرغ بدون استخوان | ۲ عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱.۵ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | به مقدار لازم |
کشمش پلویی | نصف پیمانه |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
خلال پرتقال شیرین | ۲ قاشق غذاخوری |
خلال پسته | ۲ قاشق غذاخوری |
خلال بادام | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
مناسب برای: ۵ نفر
زمان پخت: ۲ ساعت
زمانی که طلایی شد، دو عدد سینهی مرغ را به تکههای کوچک خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سه تا چهار دقیقه با دمای متوسط رو به بالا تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. (نیازی به پخت طولانی در این مرحله نیست، چون مرغها لا به لای برنج هم پخته خواهند شد).
دقت کنید که هویجها باید مثل پیاز داغ سرخ شوند و در حجم زیاد در تابه نریزید تا بخارپز و نرم نشوند. زمانی که کامل سرخ شدند از تابه خارج کنید.
زمانی که به جوش آمد، کف روی آن را بردارید و اجازه دهید با حرارت بالا بجوشد تا برنج نیمپز شود. حالا برنج را آبکش کنید.
این کار را تا انتها تکرار کنید. در آخر زعفران دم کرده روی برنج بدهید و برای رنگ و عطر بهتر، روغن هویجی که سرخ کردید را روی برنج بریزید و دم بذارید.