1401\11\13 10:42:11
در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ قصد داریم طرز تهیه کوفته با سس خامه را به شما آموزش دهیم
در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ قصد داریم طرز تهیه کوفته با سس خامه را به شما آموزش دهیم.
این غذا بسیار مقوی و خوشطعم بوده و شما میتوانید به دلخواه آن را به همراه برنج یا پاستا میل کنید. در ادامه با رسپی این غذای جذاب با ما همراه باشید.
مواد | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
خامه | ۱۵۰ گرم |
پیاز متوسط | یک عدد |
جعفری | یک دستهی کوچک |
پودر سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | یک قاشق غذاخوری |
سماق | یک قاشق غذاخوری |
رب گوجهفرنگی | نصف قاشق غذاخوری |
پورهی سیر | یک قاشق چایخوری |
پاپریکای دودی | یکونیم قاشق چایخوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
سیر له شده | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مناسب برای: ۳ نفر
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری، یک قاشق چایخوری حریرهی سیر، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ، یک دستهی کوچک جعفری ساطوری شده، نصف قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق غذاخوری پودر سماق، یک قاشق چایخوری پاپریکای دودی، مقداری نمک و یک عدد تخممرغ به مواد اضافه کرده و کاملا ورز دهید تا یکدست و منسجم شود.
مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید (دقت کنید موقع اضافه کردن خامهی هم دمای محیط حرارت بسیار کم باشد. همچنین نیازی به جوشیدن سس نیست فقط باید سس داغ شود).
.