دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: مهمترین استاندارد برای اعلام میزان اختلالات روان در جامعه، پیمایش ملی سلامت روان است.
1403\02\06 17:32:06 # روانشناسیمصرف نمک و شکر در ایران ۴ برابر استاندارد جهانی مجموعه: اخبار پزشکی یکشنبه, 02 ارديبهشت 1403 18:41 معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه مصرف نمک و شکر در ایران چهار برابر استاندارد جهانی است بر ضرورت کاهش مصرف آنها تاکید کرد. به گزارش وبدا، حسین فرشیدی در آیین آغاز به کار سلامت شهر در بوستان لاله تهران، گفت: مصرف شکر در ایران سه و نیم برابر نرخ جهانی و مصرف نمک ما ۴ برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود
1403\02\06 13:31:10 # سلامت عمومیخواص سنجد + خواص پودر سنجد مجموعه: خواص مواد غذایی از خواص سنجد چه می دانید ؟ آیا می دانید خواص سنجد چیست؟آیا می دانید سنجد و پودر سنجد برای چی خوب است ؟ سنجد خواص بسیاری برای بدن دارد، سنجد بهترین دارو برای رفع کمبود ویتامین C و K در بدن است. مصرف سنجد از بروز تومور در بدن پیشگیری می کند
1403\02\06 08:12:06 # تغذیهبه فرزند نگویید قول می دهم ! مجموعه: والدین موفق قول دادن به بچه نباید به فرزند قول داد!در این مقاله از بیتوته درباره قول دادن به فرزند بحث خواهیم کرد، یک عهد و پیمان مهم که در زندگی خانوادگی ارتباطات را تقویت میکند. این اقدام نشان از تعهد و احترام به نقش و مسئولیتهای والدین نسبت به فرزندان دارد و در تربیت فرزندان نقش بسیار موثری دارد
1403\02\06 07:58:10 # فرزندپروریادم پاپی؛ عارضهای نادر با عواقبی جدی مجموعه: بیماری ها و راه درمان ادم پاپیلو تورم عصب بینایی که می تواند منجر به از دست دادن بینایی شود همه چیز درباره ادم پاپی؛ از علل تا درمان ادم پاپی به تورم هر دو دیسک بینایی در چشم شما به دلیل افزایش فشار داخل جمجمه اشاره دارد. مایع مغزی نخاعی (CSF) به طور مداوم آزاد می شود و سپس دوباره جذب می شود و سطوح طبیعی به محافظت از مغز در برابر ضربه کمک می کند
1403\02\06 07:33:08 # بیماری و درماناز خواص خرمای هندی (تمر هندی) چه می دانید؟ مجموعه: خواص مواد غذایی مصرف این میوه پس از صرف غذا به هضم و جذب مواد غذایی کمک کرده و رگههای فیبری یا آوندهای چوبی آن ملین بوده و رفع کننده یبوست و التیام دهنده همورویید (بواسیر) است. تمر هندیخرمای هندی را میشناسید؟ همان خرمایی که هر سه تا 10 عدد آن همچون دانههای باقلا در غلافی قرار گرفته و بر خلاف خرمای معمولی طعم ترش و ملسی داشته و کمکالریتر است
1403\02\06 02:12:10 # تغذیه